Wat is Olaplex

Hollywood haar voor iedereen!

Het Amerikaanse Olaplex wordt gezien als dé nieuwe haarrevolutie. Olaplex herstelt de gebroken verbindingen in het haar en biedt daarmee een oplossing voor iedereen die het haar (ont)kleurt.

KIS
KIS
KIS
KIS
KIS
KIS

Wat doet het?

Olaplex herstelt de gebroken zwavelbruggen van het haar. Deze haarverbindingen worden beschadigd door thermische en chemische behandelingen. Olaplex brengt het haar in één  behandeling weer terug in de originele, gezonde staat. Het directe resultaat is sterk, veerkrachtig en glanzend haar.

Olaplex kan gebruikt worden bij; ontkleuringen, balayages, highlights, normale kleuringen en toners, extensions, permanenten, vòòr keratinebehandelingen en als aparte behandeling bij extreem beschadigd haar.

Hoe werkt het?

Dr. Eric Pressly en Dr. Craig Hawker, vonden een chemische verbinding bestaande uit één ingrediënt, zonder olie en siliconen, die gebroken zwavelbruggen van het haar tijdens en na kleurbehandelingen koppelt. Dit wordt bereikt door het gebruik van Olaplex Bond Multiplier No. 1 die rechtstreeks aan de kleuring wordt toegevoegd. Na het uitspoelen breng je Olaplex Bond Perfector No. 2 aan welke 10 minuten intrekt. Mee naar huis gaat Hair Perfector No. 3 (zeven behandelingen) om thuis één keer per week te gebruiken en het haar verder te versterken.

olaplex voor na

Één ingrediënt verandert alles

Chemische (kleur/blondeer) en thermische (föhn/stijltang) behandelingen beschadigen het haar. Deze schade uit zich vaak in het zwakker/futlozer worden van het haar, het snel teruglopen van de kleur, gespleten punten en droog haar tot zelfs het afbreken van haar in het ernstigste geval.

Schade ontstaat doordat in het haar de zwavelverbindingen worden verbroken om de kleur of vormverandering te kunnen laten ontstaan. Eigenlijk zouden deze zwavelbruggen nadat de behandeling is afgerond weer met elkaar verbonden moeten worden. Helaas gebeurt dit niet altijd en zo ontstaat de schade.

Olaplex is de grootste technologische doorbraak in de cosmetische industrie. Het verbindt de verbroken zwavelbruggen wel weer met elkaar. Olaplex brengt het haar daardoor in één behandeling weer terug naar de originele, gezonde staat. Het directe resultaat is sterk, veerkrachtig en glanzend haar.

Olaplex kan gebruikt worden bij: ontkleuringen, balayages, highlights, normale kleuringen en toners, extensions, permanenten, vóór keratinebehandelingen en als aparte behandeling bij extreem beschadigd haar.