Kapperszaak Sjiek opent haar deuren!

Op 1 juni 2016 opende de nieuwe Kapperszaak Sjiek haar deuren in Nieuwkoop.

Haarstyliste en eigenaresse Daisy de Ridder die al jaren te vinden is in Nieuwkoop start in de voormalige franchise van Club kappers met veel enthousiasme en passie haar eigen nieuwe concept.

Daisy heeft de Nieuwkoopse locatie van Club kappers met veel plezier gerund. Ze raakte snel verknocht aan Nieuwkoop en ze kan en wil meer. Na jaren “de baas spelen” wordt ze nu echt de trotse eigenaresse van haar eigen Kapperszaak Sjiek. Waar dames, heren en kinderen allemaal welkom zijn.

Kapperszaak Sjiek Nieuwkoop
Kapperszaak Sjiek Nieuwkoop
Kapperszaak Sjiek Nieuwkoop
Kapperszaak Sjiek Nieuwkoop

“Het gaat er bij Sjiek om dat niet alleen je haar geweldig zit maar jij ook in een ontspannen sfeer jezelf kunt zijn.” Of je nu komt voor een kleine knipbeurt een totaal nieuwe look of prachtige folie coup soleil voor een eerlijke prijs met goed advies. Hier ben aan het juiste adres. Met de nieuwe ruimere openingstijden kun je op dinsdag, donderdag en vrijdag ook na je werk terecht.

Het vernieuwende merk KIS waar Daisy mee aan de slag gaat wat staat voor “Keratin Infusion System”. Is een revolutionaire formule die je haar herstelt van binnenuit. Je haar is veerkrachtig, super glanzend met natuurlijk volume dat ook de volgende dagen nog goed zit.

Kortom maak snel een afspraak want je komt zeker terug bij Kapperszaak Sjiek . De koffie staat klaar!